Oliebe plantenkleuring

Oliebe plantenkleuring

100% Plantaardige haarkleuring geeft pigment aan het haar het vormt een laag om het haar en dringt beperkt op poreuze plaatsen in. Het voelt natuurlijk gezond aan door de looizuur en geeft een prachtige glans.

Het bereik van kleuren ligt tussen de lichtblond en zwart. De kleuring zal zich invullen daar waar de haren anders zijn van tint hierdoor behoud je een natuurlijk gemaleerd effect.

De dekking zal dus niet massief zijn. Grijze haren zullen ingevuld worden maar nooit 100% weg gekleurd worden.
Met oliebe kunnen we niet lichter kleuren dat is alleen mogelijk met een chemie kleuring.
De oliebe kleuring is prima aan te sluiten op overige chemische kleuring.

De plantaardige haarkleuring zijn mengelingen van verschillende bestanddelen. Ondanks het zo natuurlijke manier van product kan er ook altijd een mengeling van planten zijn waar toch allergische reacties optreden. Indien je snel allergies bent raden wij aan dit ons te melden zodat we eerst een allergietest kunnen doen.

Grondstoffen die gebruikt worden zijn onder andere:
Henna, ratanhia wortel, cassia, indigo, rood sandelhout, krapwortel, walnootbolster, tarwe extract, kurkuma, blauwhout, salie, oregano, ververs wede, senne bladeren, vlierbessen, hibiscus, vuilboom schors, koffie, rabarberwortel, roomse kamille, cachou, rode biet, berkenbladeren, malve bloemen, zwarte thee en kummel.

Afhankelijk van de gewenste kleur worden de gebruikte planten in verschillende mengsels en hoeveelheden gebruikt.

De natuurlijke grondstoffen hebben een bijzonder voordeel, mens, dier en milieu worden niet door hen belast. De plantenkleuring is zonder problemen afbreekbaar.

Openingstijden
  • Dinsdag: 09:00 - 18:00
  • Woensdag: 09:00 - 18:00
  • Donderdag: 09:00 - 20:00
  • Vrijdag: 09:00 - 18:00
  • Zaterdag: 09:00 - 16:00

© STRAK 2021